måndag, september 03, 2012

Pyssel och mys



Usch vilket trist väder vi har haft i huvudstaden i helgen. Regnet stod som spön i backen från fredag förmiddag till lördag kväll. Vi har passat på att rensa i garderober och bland gamla papper. Sen har vi sytt och fixat med ett litet babynest till lill-tjejen. P har gladeligen hjälp till så det har varit ett rent nöje att skapa ett liten mysig kokong till bebisen.







På lördag kvällen gjorde vi i ordning en gryta med oxbuljong och åt köttfondue. Mumms vad det är smarrigt och enkelt. Alla ingredienser är råa och man lagar sin egen mat efter eget behag. Till hade vi några goda kalla såser, grönsaker och klyftpotatis.







Om vädret hade varit en gnutta bättre så hade vi nog åkt in till stan i lördags och hejat på tjejerna som sprang tjejmilen, bla min brors fru och Bergerudsbettan.
Tjejerna fixade det galant utan oss och sprang på ca timmen båda två. Bra jobbat brudar, girl power. Bergerudsbettans man har gett mig en härlig liknelse från Gärdet i lördags. -Att starten ser ut som ett kosläpp, damer i fållor och en stor lerpöööl, haha.

Vi hade iaf förmånen att få äta en god lunch tillsammans med Herr o Fru Bergerud i går. Lika trevligt som alltid <3 Tusen tack för den fina födelsedagspresenten som ni kom med. Carpe diem!



1 kommentar:

  1. Underbart att träffa er! Det enda dumma är att jag alltid saknar dig extra mycket efteråt när vi setts...

    <3 Och tack själv! Jag har haft NYA ombyten varje dag sen helgen.. <3

    Och urtjusigt babynest, duktiga ni är!

    KRAMAR

    SvaraRadera