onsdag, april 03, 2013

Påsk och lite till

Vi har haft några sköna lediga dagar hela familjen. Mollys mage har bråkat lite med oss under helgen, då med motsatta problem mot tidigare.... I torsdags hämtade M och jag upp pappa P vid lunchtid för att åka till Ikea och handla lite "braatthasaker" bl.a. en del maniklar för att barnsäkra här hemma. Inte för att det är dags ännu men tiden går väääääldigt snabbt och hon är väldigt intresserad av att stå och röra sig. Rätt vad det så kryper hon :)
I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Molly fick mat vid 6.30 sen somnade hela familjen om till 9.30 :) supermysigt. På kvällen åt vi middag hos grannarna och snackade lite sen såg vi en film och somnade tidigt.
På lördagsmorgonen bar det iväg till Östergötland, första långa bilresan och natten i resesängen för lilla M. Resan gick bra. Hon blev lite kinkig vid Stavsjö men efter ett blöjbyte och lite käk gick det bra. Dagen spenderade vi tillsammans med min härliga bror m familj. Först åt vi en supergod påsklunch ute i solen på altanen, sen gick vi en promenad för att få M att sova men det var vi inte överens om..... Hon hade väldigt svårt att komma till ro, förmodligen pga alla nya intryck samt den lilla erländiga magen. Hon somnade med hjälp av lite vyssande från M-B i babysittern vid 19.30 och sov sen ok hela natten. Vi andra spelade spel (ryktet går)och umgicks, jättehärligt. Synd att de bor så långt bort. Jag saknar hela familjen, massvis <3
På söndagen fortsatte vår lilla öschötarunda till Helena och sen till Fam T. Tur vi inte hade mer inplanerat för det var nog precis vad M orkade med. Hon sov som en stock hela vägen hem. Tack snälla Helena för barbapappa <3 M gillar honom skarpt.
I måndags var vi en sväng och fikade hos kompisar som fick en liten tjej förra lördagen. Jösses vad liten hon var och vad SNABBT man glömmer att M var så liten för 4 mån sen.... Låter klyschigt men jag var förvånad över hur snabbt man glömmer. Gööör sööööt är hon iaf lilla A.

Igår fick M sin första vaccinering, 4ggr gillt. Hon var jätteduktig när sköterska stack henne och glömde ganska snabbt att det gjorde ont. Hon verkade inte ha ont på kvällen men idag tror jag hon känner av det. Hon är gnällig och väldigt trött. Hon fick mat 7.30 somnade om till 10.15, var vaken till 12.00, somnade och vaknade vid 14.00, var jätteledsen och inget var bra. Då la jag henne och nu sover hon fortf. Lilla skruttisen. Hoppas hon mår bättre till kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar