lördag, december 06, 2014

Frisk som en nötkärna




Det var inget fel på Mollsan konstaterade doktorn efter vårt besök där. Doktorn tog även ett halsprov med det var inga streptokocker. Molly var jätteduktiga på sitt första besök hos husläkaren. Vi hade även turen att träffa en väldigt trevlig och barnvänlig läkare. Efter att ha lämnat av Mollsan hemma drog jag till jobbet för att vara med på en stor FEST som Länsförsäkringar hade på Tekniska Museet. Det var väldigt trevligt och mycket god mat men det var också VÄLDIGT skönt att ha med bilen och kunna åka hem när jag vill. 


I lördags var vi barnfri över natten. Molly sov hos farmor och farfar. Vi och våra goda grannar, Karin o Stefan såg Flash Dance på China Teatern och sen åt vi en superduper god middag på Restaurang Caina, Nobis Hotell på Norrmalmstorg. 












Just nu ligger Mollsan i mitt knä och kollar på tv. Vi har en hemmadag och fixar med det ena och det andra. Patrik lägger golv på övervåningen och Molly och jag har baka inför morgondagens 2-års kalas. Det är väldigt peppande att ha med Molly när man gör något. Idag sa hon " åååå fint Mamma" "Underbart". Ska försöka att komma ihåg att fotografera på kalaset imorgon så ni får se alla underbara, fina bakverk vi gjort ;) 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar