söndag, januari 08, 2012

Trettonhelgen


Vi har haft några riktigt sköna och slappa dagar. Vid lunchtid i torsdags hämtade jag P inne i stan sen åkte vi till Nacka Forum och strosade runt och intog en ljuvlig lunch på Melanders Fisk.




Sen fortsatt vi till Grand Hotel Saltsjöbaden, Ps julklapp. Inte hela hotellet utan 2 övernattningar :) Snålt va ?? Anledningen till att hotellet byggdes på 1800-talet var för att "den arbetsamme Stockholmaren skulle ha någonstans att vila upp sig på". Precis därför var P och jag där. Jag har lixom lite svårt att slappa hemma. Det är alltid en tvättmaskin som behöver tvättas, gräs som behöver klippas, fönster som behöver putsas, byxor som behöver lagas, burkar som behöver pantas......... Jaja, ni förstår säkert...................
Tyvärr är hotellet idag slitet, dåligt underhållet och maten var medioker. Dessutom utlovas SPA på hemsidan men pga ägarbyte fanns det ingen som kunde utföra behandlingar :( Vi hade 2 jättehärliga dagar men för att vara ett 4 stjärnigt hotell lever det inte alls upp till förväntningarna. Förutsättningarna finns och omgivningarna är fantastiska.

Betyget blir endast 2 M 







Idag har jag och Karin varit ute och promenerat i 2 timmar. Vi kunde fått skjuts sista biten då P och Stefan varit på återvinningscentralen med liken från Nyårsafton men envisa som vi är båda två så knallade vi på, trots att vi inte riktigt visste vägen hem. Väl hemma, lite småfrusna, fick vi latte, varmchoklad och winerbröd, mumms. 



Då middagen blev ett fjasko, förmodligen på grund av en gammal torsk... ska vi nu göra en smaskig fruktsallad och krypa upp i soffan. Jag har blivit lovad RIKTIGA MÄN 21.00 på SVT 1.


Kram M



1 kommentar:

  1. Kul att hotellet åtminstone fick ett tillfälligt lyft när ni var där på besök ;-) !

    Saknar Er! Masssa!

    Kram

    SvaraRadera