onsdag, januari 01, 2014

Jul & Nyår


Julen och Nyårsafton har passerat och kvällarna har varit fyllda med ditt och datt så bloggandet har tyvärr prioriterats bort. 
Den 23e hade vi uppesittarkväll med grannarna och innan dom dök upp öppnade vi våra julklappar. Molly tyckte att kartonger och snören var mest intressant men så här i efterhand tycker hon nog att briospisen med tillbehör var bästa julklappen. På julafton åkte vi ner till Östergötland för att fira jul tillsammans med mina syskon och familjer. Vi hade en riktigt mysig julafton med god mat, härligt umgänge, paketspelet och en massa Mollybus. Mollsan stormtrivdes med att få all uppmärksamhet. På annandagen åkte vi till Ikano i Linköping för att kika in på PolarnoPyrets rea och det resulterade i en stor påse med kläder till Molly. Tummen upp! Efter det blev det två snabbvisiter hos goda vänner innan vi ställde kosan hemåt igen. 










Efter besöket i Öschtergötland har vi haft några lugna dagar hemma med familjen, firat Rebeckas födelsedag, umgåtts med vänner och städat, manglat, "fixilurat" och firat in 2014. Vi firade in det nya året hos grannarna med tre rätters middag, trevligt sällskap, många skratt och klockan blev alldeles, alldeles för mycket innan P och jag kom i säng. Men det var det värt. Gott Nytt År på er allesammans o God fortsättning på det nya året. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar